Η Νύφη 2ος κύκλος: Τι θα δούμε σήμερα;Η Σουρεϊγιά συναντά την Μπεγκιούμ στο αρχοντικό.

Παρασκευή 21/9/18, 15:00, – Επεισόδιο 16: Η Εσμά έχει τρεις ανθρώπους που καταφέρνουν να την εξοργίσουν: την Σουρεϊγιά, τον Γκαρίπ και τον Αντέμ! Αυτή είναι μία μέρα που και οι τρεις παίζουν με τις αντοχές της. Από τη μια ο Ακίφ την ενημερώνει ότι ο Γκαρίπ είναι ένας περιβόητος γυναικάς και από την άλλη τα κopiτσια στην κουζίνα της δείχνουν το βίντεο της Σουρεϊγιά και του Τζαν, που έχει ανέβει στο Youtube και έχει πολύ μεγάλη απήχηση!

Δείτε ακόμα: Απίστευτη ανατροπή: Επιστρέφει η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»!

Στο σπίτι της Ρεϊχάν μοναδικές γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της είναι η Ιπέκ με την Κιγμέτ. Κι αυτές όχι με κίνητρο την αγάπη και το ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα, ο Φικρέτ επιζητά συμμαχία με τον Αντέμ. Πώς θα το πάρει ο Αντέμ; O Φαρούκ μαθαίνει για το βιντεάκι της Σουρεϊγιά με τον Τζαν στο youtube και συγχύζεται, αλλά μετά μια σκέψη περνάει από το μυαλό του… Βέβαια, η Σουρεϊγιά δε γίνεται να μονοπωλεί τη σκέψη του, αφού ο Εμίρ ακόμα δυσκολεύεται να τον δεχτεί ως πατέρα του.

Δείτε ακόμα: Ο ALPHA «χτυπά» με νέα Μουρμούρα – Αυτός είναι ο τίτλος της!

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο κέντρο που τραγουδά ο Τζαν και του αποκαλύπτει τα σχέδια της: πώς θα αντιδράσει εκείνος όταν ακούσει ότι η κοπέλα επιστρέφει στο τραγούδι και θέλει να συνεργαστεί μαζί του; Η Μπουρτζού ακολουθεί τον Γκαρίπ στην Προύσα. Ο Γκαρίπ συναντά την Εσμά στο αρχοντικό, ενώ η Μπουρτζού βγαίνει ραντεβού με τον Οσμάν. Η είδηση που φέρνει ο Γκαρίπ στην Εσμά δεν είναι ευχάριστη και οι τόνοι της συζήτησης ανεβαίνουν…

Close