Η πιο τρυφερή εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη Μακρυπούλια «Χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σχεδόν δέκα χρόνια μαζί και όπως έχουν δείξει στέκονται ο ένας πλάι στον άλλον σε εύκολες και δύσκολες στιγμές. Μπορεί να μην τους βλέπουμε συχνά μαζί, έως σήμερα, που συνεργάζονται για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο μουσικό talent show “Final Four”.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του και τη σύντροφό του με τα πιο γλυκά λόγια.

Δείτε επίσης Αυτές είναι οι εγγονές των μεγαλύτερων Ελληνίδων ηθοποιών!Και είναι όλες κούκλες

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Close