Η πρώτη συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη

«Οι δικές μου είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη στον διπλανό μου», είχε πει ο Παντελής Παντελίδης στην πρώτη του συνέντευξη

 

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός, ανεβάζοντας τα τραγούδια του στο YouTube. Στην πρώτη του συνέντευξη, το 2012 ο αξέχαστος λαϊκός τραγουδιστής, είχε πει:

«Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία, το 1983. Οι παιδικές μου μνήμες είναι πολύ ευχάριστες. Ήμασταν πάντα πολύ δεμένη οικογένεια, μέχρι και σήμερα. Σε ηλικία 11 ετών, ζήτησα από τον πατέρα μου μία κιθάρα. Ξεκίνησα να την γραντζουνάω μόνος μου με σκοπό να μάθω κάποια στιγμή. Μέχρι σήμερα δεν την έχω αφήσει ποτέ. Καμία ημέρα. Αυτό μετά εξελίχθηκε. Προσπάθησα να γράψω το πρώτο μου τραγούδι. Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πάρα πολλά τραγούδια. Με τον φόβο μην ξεχαστεί κάποιο και το χάσω, ζήτησα από φίλους μου να τα ανεβάσουν στο YouTube. Τελικά τα αγάπησε ο κόσμος και έγινε αυτό που έγινε!».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα του και τις αρχές του: «Η συνταγή για να αγαπηθείς από το κοινό, είναι να είσαι απλός, αληθινός και πάνω από όλα, ο εαυτός σου. Σε μία τέτοια εποχή, νομίζω μόνο η αλήθεια και η αυθεντικότητα, μπορούν να τραβήξουν το κοινό. Να αγαπηθείς από τον κόσμο….Επέλεξα τα social media γιατί θεώρησα ότι είναι ο πιο άμεσος τρόπος να απευθυνθείς στο κοινό. Επίσης, είμαι χαρακτήρας που δεν μου αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες και να με βοηθήσουν….Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τις δικές του αξίες για να προχωρήσει στη ζωή του. Οι δικές μου είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη στον διπλανό μου».

protothema

 Δειτε εδω την αντιδρασή της Ελένης Χαντζιδου οταν εμάθε το θανατο του Παντελή Παντελίδη on air

Close