Η 28χρονη αδελφή της Ευαγγελίας Αραβανή αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση!

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και από το χώρο του μόντελινγκ έχει βρεθεί να παρουσιάζει επιτυχώς διάφορα προγράμματα στην τηλεόραση.

Η Ευαγγελία σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την έκθεση της προσωπική της ζωή, για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της αλλά και την απώλεια του πατέρα της, που της στοίχισε!

Δείτε ακόμη 8+1 Μοναδικές επιλογές Ombre για Μελαχρινές!

Η Ευαγγελία είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Beaute»: «Είχα αδυναμία στον μπαμπά μου. Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζω στο τώρα, το σήμερα.»

Και τόνισε: «Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο».

Δείτε ακόμη Πώς Οι Σχέσεις Με Τη Μητέρα  Τα Αδέρφια Μας Επιδρούν Στην Ψυχική Υγεία Της Μέσης Ηλικίας;

Πηγή: gossip-tv.gr
Close