Αίγινα: Ο 17χρονος που πνίγηκε στην πισίνα είχε γεμάτο στομάχι!

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 16χρονος έφαγε το μεσημεριανό του και αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Εκείνη ήταν και η μερα που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην πισίνα λόγω του ότι είχε γεμάτο στομάχι.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 16χρονου, μίλησε στην εκπομπή Μαζί Σου, και περιγράφει τα τελευταία λόγια που είχε με το γιο της, ενώ του είχε πει να μην πέσει στην πισίνα.

“Ήμασταν όλοι. Και είδαν και τα αδέρφια του να πνίγεται. Πήραμε τη σκάλα, πήγε η νοικοκυρά μπήκε μέσα, όλοι οι φίλοι μας, γιατί είναι φίλοι μας εκεί που ήταν. Πήγαν ήρθαν κάτι παλικάρια και το έβγαλαν. Κοιμόταν το μωρό μου και του έκανα φιλί ζωής να το φέρω στη ζωή μου”.

“Είχε μαράζι να πάει στην πισίνα. Μαμά πες στον μπαμπά. Όχι αγόρι μου, ό,τι σου λέει ο μπαμπάς θα κάνεις, εγώ δε μπορώ να σου πω κάτι. Εγώ θέλω μπάνιο. Όχι, αφού το είπε ο μπαμπάς δε θα κάνεις. Και όμως πήγε”.

“Και μπαίνω μέσα και του λέω βγες έξω αγόρι μου. Γιατί μαμά, μου λέει. Έχεις φάει αγόρι μου, βγες έξω σε παρακαλώ. Για ένα τέταρτο που έφυγε ο πατέρας του έγινε το κακό, γιατί άμα ήταν ο πατέρας του δε θα τον είχε αφήσει.

Close