Δάσκαλος στη Θεσσαλονίκη σκηνοθέτησε ληστεία και πήρε τα χρήματα του σχολείου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας δάσκαλος και υποδιευθυντής του σχολείου έκανε ψευδή καταγγελία ληστείας, ενώ είχε κρατήσει ο ίδιος τα λεφτά του σχολικού ταμείου που προορίζονταν για επικείμενη εκδρομή.

Ψευδή καταγγελία πραγματοποίησε υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο και με χρήση σωματικής βίας τού απέσπασαν χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 53χρονος δάσκαλος φέρεται να ομολόγησε ότι εμπνεύστηκε το σενάριο της ληστείας για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων, τα οποία εικάζεται ότι τα έπαιξε στο τζόγο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα προορίζονταν για επικείμενη σχολική εκδρομή και ο εκπαιδευτικός ισχυρίζεται ότι τού τα είχαν εμπιστευθεί λόγω της ιδιότητας του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εις βάρος του υποδιευθυντή του δημοτικού σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Close