Επίθεση με βιτριόλι: Η ηθική αυτουργός είναι άλλη από τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι

Έπειτα από έρευνες, καταθέσεις, τηλεφωνικά και οπτικά ντοκουμέντα από κάμερες, η αστυνομία έχει φτάσει στο συμπέρασμα, πως στην περίπτωση της νεαρής Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, η ηθική αυτουργός είναι άλλη από τη φυσική.

Τα δεδομένα αλλάζουν για τις αστυνομικές αρχές και την έρευνα, καθότι τα στοιχεία δείχνουν πως η Ιωάννα δεν αναγνώρισε το πρόσωπο της δράστιδας, γιατί η ηθική αυτουργός έβαλε κάποια άγνωστη να κάνει τη “δουλειά”.

Με αυτόν τον τρόπο η ύποπτη θα είχε ακλόνητο άλλοθι και δεν θα μπορούσε να τη συνδέσει κανένας με την επίθεση, ενώ το θύμα δεν θα μπορούσε ποτέ να αναγνωρίσει την άγνωστη μαυροφορεμένη.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, αλλάζουν μεθοδολογία και πλέον δεν αναζητούν μία από τις πέντε ύποπτες για να λύσουν το μυστήριο, αλλά ψάχνουν την άγνωστη γυναίκα-φυσική αυτουργό, που δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, για να φθάσουν στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή να διαλύσει με θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπό της.

Παράλληλα υπάρχουν φωτογραφικά καρέ της γυναίκας. Έχουν υποστεί επεξεργασία και θεωρούν βέβαιο ότι στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με την Ιωάννα, θα την αναγνωρίσει.

Έτσι, θα έχουν πλέον εικόνα από τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι και θα προσπαθήσουν, μέσω ειδικού προγράμματος ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα να δουν αν είχαν γίνει κλήσεις στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων. Και έτσι θα μπορούν ακολουθώντας τις κλήσεις της άγνωστης φυσικής αυτουργού να φθάσουν στην ηθική.

 

Close