Γλυκά Νερά: Σοκαριστικές εξελίξεις – Η ψυχολόγος φωτογράφισε τον πιλότο ως ύποπτο – Φοβόταν για την ζωή της

Σύμφωνα με την δικηγόρο της θεραπεύτριας της άτυχης Καρολάιν κυρία Μάρκου η εντολέας της φοβόταν για τη ζωή της κι έτσι προσέλαβε security για να την προστατεύει.

Η κ. Μάρκου, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε, τα οποία και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο. Μάλιστα, κλήθηκε τρεις φορές για να καταθέσει. “Θα καταθέσει ως μάρτυς κατηγορίας πλέον”, συμπλήρωσε η ίδια.

Η κ. Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν σαφείς οδηγίες από την αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Μάλιστα, της ζητήθηκε να λέει καλά λόγια για αυτόν στις συνεντεύξεις της, ώστε να μην υποψιαστεί κάτι ο 32χρονος. Έτσι, εκείνη μιλούσε για ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. “Η κα Μυλονωπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της”, είπε η κ. Μάρκου.

Δείτε επίσης : Φως στο τούνελ: Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο

Αποκάλυψε, επίσης σύμφωνα με το thestival.gr , ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κ. Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά: Στη δημοσιότητα το ημερολόγιο της Καρολάιν

Η δικηγόρος της κ. Μυλωνοπούλου αποκάλυψε επίσης ότι η θεραπεύτρια αφότου κατέθεσε στην αστυνομία, φοβόταν για τη ζωή της κι έτσι προσέλαβε security για να την προστατεύει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close