Ηλεία: Αυτόπτες μάρτυρας είδαν πατέρα και κόρη στην Κουρούτα – Το άγνωστο δράμα της οικογένειας

Άφαντοι παραμένουν ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Δουνέικα Ηλείας και από τότε έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους, ενώ στο φως έρχονται νέα στοιχεία από ανθρώπους που είδαν πατέρα και κόρη κοντά στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με το Ηλεία Live, ο 68χρονος και η 44χρονη εθεάθησαν στην περιοχή Φραγκοπήδημα λίγη ώρα μετά από την αποχώρησή τους από τα Δουνέικα. Μάλιστα όπως είπε στις αρχές ένας πολίτης, γύρω στις 22:10 το βράδυ του Σαββάτου, ο πατέρας τον ρώτησε πώς μπορεί να πάει στην Κουρούτα, καθώς όπως του είπαν είχαν χαθεί.

Εκείνος τους έδωσε οδηγίες, όμως καθώς τους ακολούθησε προς την εθνική οδό είδε ότι έστριψαν προς Πύργο. Ανέπτυξε λοιπόν ταχύτητα, τον πλησίασε και του είπε ότι για να πάει στην Κουρούτα θα έπρεπε να πάει από την άλλη πλευρά και στο φανάρι που θα συναντήσει να στρίψει αριστερά.

Ο 68χρονος ακολούθησε τις συμβουλές του, αλλά όπως είπε ο μάρτυρας φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:30 δεύτερος πολίτης είπε στις αρχές ότι τον είδε μαζί με την κόρη του έξω από το σπίτι του σε αγροτικό δρόμο πριν από την παραλία της Κουρούτας να προσπαθεί να κάνει αναστροφή.

Αυτό του κίνησε την περιέργεια, πλησίασε το αυτοκίνητο και τότε ο 68χρονος σαστισμένος του είπε και πάλι ότι ψάχνει το δρόμο για την Κουρούτα.

Αυτό σημαίνει ότι για περισσότερες από τέσσερις ώρες πατέρας και κόρη περιπλανιόντουσαν σε μια απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων μέχρι να βρουν το δρόμο του προορισμού τους.

Επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η οικογένεια ανέβαινε το δικό της Γολγοθά, καθώς είχε χάσει το άλλο της παιδί σε τροχαίο και από εκείνη τη στιγμή η υγεία του πατέρα είχε κλονιστεί και έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Πλέον οι έρευνες επεκτείνονται προς τον κάμπο της Ηλείας, όπου εκτιμάται ότι κινήθηκε ο πατέρας με την κόρη του, ενώ ενδέχεται στις έρευνες να συμμετάσχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

star.gr

Close