Ηλικιωμένη 91 ετών μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό και προκάλεσε τροχαίο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν μια ηλικιωμένη 91 ετών οδηγούσε για αρκετά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα

Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Δείτε ακόμα: Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή 18χρονος : Επάθε ανακοπή την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε μία 91χρονη οδηγός το πρωί της Δευτέρας (20/2), όταν μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό….

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24, η ηλικιωμένη θέλησε να μετακινηθεί από το Αίγιο προς την Αθήνα. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά, αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα….

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο, η ηλικιωμένη συνέχιζε απτόητη να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην Εθνική Οδό….

Δείτε ακόμα: Ρόδος: Ο δολοφόνος έβγαινε στη Νικολούλη και αναζητούσε τους δράστες; Ποινική Δίωξη στον Βαγγέλη για τη δολοφονία του πατέρα του

Στο ύψος των Σελιανιτίκων,   οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της 91χρονης, σάστισε και δεν κατάφερε να το αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο. Ωστόσο, η 91χρονη έκανε αναστροφή και έφυγε από το σημείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τελικά, οι αστυνομικοί που είχαν ήδη ειδοποιηθεί, εντόπισαν την ηλικιωμένη οδηγό και την συνέλαβαν….

 

Close