Χανιά-Ασθενοφόρο

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή 18χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Grtimes, ο 18χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5 με φίλους του επί της Αγίου Δημητρίου, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε δυσφορία και έπεσε στο έδαφος.
Μόλις ο νεαρός, με καταγωγή από τη Βέροια, κατέρρευσε οι φίλοι του κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο.

Σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα ο 18χρονος σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη (23/2/2023 ) στην Αττική

«Μας είπε πως ζαλίζεται και κάθισε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος» ανέφεραν.

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ “Ηρακλής” (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός, έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβασή τους, επανέφερε τον 18χρονο αθλητή, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε ξανά.

Δείτε επίσης : Ρόδος: Ο δολοφόνος έβγαινε στη Νικολούλη και αναζητούσε τους δράστες

Δίωξη στον Βαγγέλη για τη δολοφονία του πατέρα του

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό, ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, που τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σύμφωνα με το eretikos.gr .

Close