Ιωάννα Παλιοσπύρου : Γιαυτό εδειξα το καμένο πρόσωπό μου – Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι

H άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της και την γυναικά που της κατέστρεψε  τη ζωή. 

Θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή
Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με καυστικό υγρό από την κατηγορούμενη, την ώρα περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της, στην Καλλιθέα, οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων…

Η 36χρονη δράστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.

Λίγες ημέρες πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρεθεί βρεθεί αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της, μιλάει στο MEGA για όσα βίωσε, καθώς και για αυτά που την κράτησαν στη ζωή, αλλά και τη δικαίωση που περιμένει.

Δείτε επίσης : O Light ξεσπά λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip και λέει τα πράγματα με το όνομά τους

«Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι»
«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και παραμόρφωση» λέει, μιλώντας στο Live News και εξηγεί την απόφασή της να δημοσιεύσει τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» συμπληρώνει.

Δείτε επίσης: Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την έπιασαν την ώρα που προσπαθούσε να ξεφορτωθεί ποσότητα ναρκωτικών στην τουαλέτα

«Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμους να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου» καταλήγει.

Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι… [ΣΚΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, η Ιωάννα δημοσίευσε στα Social Media εικόνες από την επίθεση τον Μάιο του 2020. Με τις αναρτήσεις της η άτυχη κοπέλα αποκαλύπτει σύμφωνα με το  in.gr πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.

Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Προσοχή σκληρές εικόνες 

 

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου : Γιαυτό εδειξα το καμένο πρόσωπό μου – Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι

Ιωάννα Παλιοσπύρου : Γιαυτό εδειξα το καμένο πρόσωπό μου – Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι

Close