Ελευθερία Αγραφιώτου: Η οικιακή βοηθός διέψευσε τον Αλβανό κηπουρό

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της δολοφονίας της εύπορης Αθηναίας, Ελευθερίας Αγραφιώτου έφερε στο φως η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Η γνωστή δημοσιογράφος έδειξε στην εκπομπή «φως στο τούνελ» την φιγούρα του… άντρα που φέρεται να δολοφόνησε την Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «μανιακό» του υπογείου του πολυκαταστήματος, τρεις μέρες πριν την δολοφονία της Αγραφιώτου, (Δευτέρα 18 Απριλίου), ο άνδρας με το «τρελό βλέμμα», ήταν… καραφλός, με λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ήταν 55 με 60 χρόνων, είχε ύψος περίπου 1.75 και ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν μιλούσε, είχε τρομακτικό βλέμμα.

Η φρίκη στο ασανσέρ

Ήταν γύρω στις δέκα και μισή το πρωί όταν πάρκαρε το αυτοκίνητο της στο πρώτο υπόγειο γκαράζ του πολυκαταστήματος στο Μαρούσι. Κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ που εκείνη τη στιγμή ανέβαινε από τους κάτω ορόφους. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε ανυποψίαστη μέσα στην καμπίνα. Στα δεξιά της βρισκόταν ένας άνδρας που το άγριο και κτηνώδες βλέμμα του κυριολεκτικά την πάγωσε. Όταν το ασανσέρ σταμάτησε στο ισόγειο, εκείνος βγήκε πρώτος και η μάρτυρας αισθάνθηκε ότι προσπαθούσε να ελέγξει το χώρο. Η γυναίκα προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα με διάθεση να την σπρώξει πάλι στο ασανσέρ. Η μάρτυρας πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα που βρισκόταν εκεί, το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του λέγοντας του: «φύγε γιατί θα στο φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω». Εκείνος χωρίς να βγάλει λέξη προσποιήθηκε ότι έσκυψε για να πάρει ένα καλάθι, μπήκε ξαφνικά στο ασανσέρ και χάθηκε. Η μάρτυρας σοκαρίστηκε,αλλά δεν ενημέρωσε τότε κανέναν υπεύθυνο του πολυκαταστήματος.

Η σοβαρή αυτή μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει την πρώτη (μαρτυρία) που είχε ακουστεί στην ίδια εκπομπή από υπάλληλο του πολυκαταστήματος. Ο ίδιος είχε βοηθήσει μια ξανθιά γυναίκα γύρω στα 50, όταν απειλήθηκε στο σκοτεινό τρίτο υπόγειο από άνδρα με παρόμοια εικόνα. Το περιστατικό αυτό συνέβη τρεις περίπου μήνες πριν τη δολοφονία.

Το e-mail του βαφτισιμιού

Ο βαφτισιμιός της Ελευθερίας Αγραφιώτου σε ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στην εκπομπή «φως στο τούνελ» από την Μόσχα, όπου σπουδάζει, εξέφρασε την εύλογη επιθυμία του να αποδοθεί δικαιοσύνη με την σύλληψη του δολοφόνου, και τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος ένας πολύ επικίνδυνος εγκληματίας και είναι αδιανόητο μια δολοφονία μέρα-μεσημέρι σε πολυκατάστημα στο Μαρούσι να είναι το τέλειο έγκλημα,ώστε οι αρχές να μην μπορούν να βρουν τον δράστη». Όπως ο ίδιος γράφει, δεν έχει ενημέρωση από τις αρχές, γι΄αυτό και θα έρθει στην Ελλάδα να μάθει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Δείτε το video στο star.gr

Close