«Ήθελα να ξέρω ότι θα χτυπάει κάπου η καρδιά του» Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου

Ράγισε καρδιές η μητέρα του 16χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος έχασε τη ζωή, έπειτα από από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

«Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο» δήλωσε η μητέρα, εξηγώντας πώς η οικογένεια προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο», ανέφερε η μητέρα.

Δείτε ακόμη Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την Αμαλία Κωστοπούλου- Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης

Αναφερόμενη στον 16χρονο Βασίλη αλλά και τα όσα βιώνει σήμερα η ίδια, μιλά για ένα «κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη».

 Μητέρα 16χρονου – «Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα».

Η ίδια ευχαρίστησε και τους γιατρούς όλων των τμημάτων απ’ όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο 16χρονος μετά την πτώση από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.

Tα τραύματα του παιδιού ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο μαθητής της Α’ Λυκείου, υπέκυψε στα τραύματα του.

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Εμφάνιση μούχλας σε βρεφικά μωρομάντηλα – Μην τα χρησιμοποιείτε

Πηγή: symvaineitwra.gr
Close