Και άλλη μήνυση για γνωστό ηθοποιό – 25χρονος τον κατηγορεί για βιασμό στα 14 του χρόνια

Ο μηνυτής που είναι 25 ετών σήμερα, αναφέρει  επίσης πως πήγαιναν σε συναυλίες και τελικά ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Το θύμα αναφέρεται και σε άλλα παιδιά, που ο καταγγελλόμενος τα δεχόταν στο σπίτι του.

Ο δικηγόρος του μηνυτή Γ. Βλάχος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα  τελέστηκε το 2010 που το  θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών και  μαθητής Β’ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται σαν  κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ο δράστης πολύ γνωστός ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίος εντόνως τη δημοσιότητα.

Δείτε ακόμη Χριστίνα Μπόμπα: Ξανά στο νοσοκομειο &; Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ζητάω να παρέμβει άμεσα και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερόμενου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο» δήλωσε ο δικηγόρος του μηνυτή, Γιάννης Βλάχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον προσέγγισε στην πλατεία του Μεταξουργείου με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντας τον κύκλο των γνωριμιών του.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Το θύμα μιλάει και για άλλα παιδιά, που ο σκηνοθέτης δεχόταν στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα  σύμφωνα με πληροφορίες απο το protothema.gr η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θέτει στη διάθεση της Δικαιοσύνης όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση στην υπόθεση των καταγγελιών με επίκεντρο πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου. Συγκεκριμένα, η κ. Μενδώνη κατάθεσε σήμερα το πρωί μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη. Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close