Καιρός: Επιστρέφει το καλοκαίρι στο τέλος του Σεπτέμβρη

Καιρός: Επιστρέφει το καλοκαίρι στο τέλος του Σεπτέμβρη. Δείτε παρακάτω πιο αναλυτικά για την πρόγνωση του καιρού. 

Επιστρέφει το καλοκαίρι προς το τέλος του Σεπτέμβρη καθώς, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς.

Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα, κυρίως από την Τετάρτη, ο υδράργυρος αρχίζει ξανά να ανεβαίνει, με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο να εκτιμά ότι το Σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33-34 βαθμούς.

Δείτε ακόμη e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Αυτοί θα πληρωθούν μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου

Τα 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο στην αρχή της εβδομάδας, ενώ σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθούν πολύ λίγες βροχές. «Όχι κάτι σημαντικό, όχι καταιγίδες» τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Θα φτάσει τους 44 βαθμούς η θερμοκρασία – Δείτε σε ποιες περιοχές

Δείτε ακόμη Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ

«Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία. Το άλλο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει 33-34 βαθμούς». Όπως εξήγησε, τα προγνωστικά στοιχεία, για την εβδομάδα που διανύουμε, δείχνουν ένα σύστημα με πολύ νερό στη βόρεια Ιταλία, αλλά όχι στην Ελλάδα, όπου θα παραμένει μια ηλιόλουστη εβδομάδα. «Σήμερα είναι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες, από την Τετάρτη θα αρχίσει να ανεβαίνει το θερμόμετρο».

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αστάθεια Τετάρτη και Πέμπτη

Οι βοριάδες ενισχύονται, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, φτάνοντας ακόμα και τα 8 μποφόρ. Ο ίδιος «βλέπει» για σήμερα ηλιοφάνεια με πολύ καλές μέγιστες θερμοκρασίες 30-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ συγκεκριμένα για την Αττική εκτιμά ότι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας –  Για 44άρια προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι

Δείτε ακόμη Συντάξεις Οκτωβρίου: Αυτές τις ημερομηνίες θα δουν λεφτά οι συνταξιούχοι

Από Τετάρτη γίνονται πιο πυκνοί οι χρωματισμοί στον μετεωρολογικό χάρτη, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να εκτιμά ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι πιο έντονη η αστάθεια στα ηπειρωτικά. Έκανε, τέλος, λόγο για «φυσιολογικό, προς το φθινοπωρινό μοτίβο, καιρό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close