Καταγγελία για δασκάλα : Έβαλε κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια σελοτέιπ στο στόμα μαθητή

Οι καταγγελίες είναι αρκετά σοβαρές από γονείς μαθητών εις βάρος καθηγήτριας αγγλικών για τις πρακτικές που χρησιμοποιούσε.

Η δασκάλα, όπως καταγγέλλεται, με χρόνια προϋπηρεσίας στο δημόσιο σχολείο εκτοξεύει απειλές την ώρα του μαθήματος σε παιδιά 12 και 13 ετών για τους γονείς τους.

Έτσι το μάθημα, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, εξελίσσεται σε έναν μακρύ μονόλογο απειλών και εκβιασμών με αποδέκτες τους μικρούς μαθητές.

Δείτε επίσης : Έκοψαν το επίδομα αναπηρίας σε έφηβο χωρίς χέρι – Τι απαντά ο ΕΦΚΑ

Η εφημερίδα «Στο Νησί» φέρνει στο φως σήμερα μία καταγγελία Συλλόγου Γονέων της Λέσβου το μακρινό 2018, όπου αναφέρεται ότι η ίδια δασκάλα «έβαλε κόκκινο πιπέρι στο στόμα» σε μαθητή της Γ’ Δημοτικού και «λίγο αργότερα του το σφράγισε με σελοτέιπ». Παρόλα αυτά, η εκπαιδευτικός παρέμεινε στη θέση της και σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες, φέτος, έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί τους γονείς μαθητών της, που έχουν ζητήσει να απομακρυνθεί από το σχολείο.

Όπως υποστηρίζουν τα παιδιά, τους λέει πως έχει καφέ ζώνη στο καράτε.

«Η γυναίκα θέλει βοήθεια, το σύστημα δεν βοηθά, και μένουν απροστάτευτα τα παιδιά» λέει μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου που τόλμησε τότε να κάνει καταγγελία αρμοδίως. Η καθηγήτρια είχε τοποθετηθεί σε Δημοτικό Σχολείο από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και η τότε Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φέρεται να έκανε μεγάλο αγώνα για να βγει εκτός των Δημοτικών Σχολείων.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Ρόδο

Μάλιστα εναντίον της, αλλά και εναντίον του Συλλόγου η καθηγήτρια αγγλικών υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.

Ας σημειωθεί ότι και τότε, αλλά και σήμερα γονείς που κατήγγειλαν διάφορα περιστατικά σύμφωνα με το dikaiologitika.gr  , όχι μόνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με απειλές, αλλά βλέπουν καθ’ ύλην αρμόδιους, μερίδα διευθυντών σχολικών μονάδων, να τους αποτρέπει να δημοσιοποιήσουν το θέμα, ώστε «να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close