Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σπάνιο είδος άνδρα

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλούν πλέον ανοιχτά ο ένας για τον άλλο και έχουν σταματήσει να κρύβονται

Η Κατερίνα Γερονικολού και οΓιάννης Τσιμιτσέλης είναι τέλεια μαζί και πλέον δεν το κρύβουν. Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε μιλήσει για την αγαπημένη του στην εκπομπή Dot. Τώρα ήρθε η σειρά της Κατερίνας να μιλήσει για εκείνον στο περιοδικό Down Town. Από τα λεγόμενά της μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα και πλέον δεν το κρύβει.

Δείτε ακόμα ;Θάνος Πετρέλης: Μας δείχνει τις κούκλες κόρες του

Με τον Γιάννη πώς είστε;

Νομίζω ότι είναι όλα τέλεια. Είμαστε μαζί αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι είναι μια πολύ σημαντική σχέση για εμένα. Δεν είναι ακόμη μια σχέση ο Γιάννης στη ζωή μου. Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Έτσι νομίζω. Και μου αρέσει αυτό.

Δείτε ακόμα: Πως ο Άγιος Σπυρίδωνας έσωσε τον Σταμάτη Σπανουδάκη

Συγκατοικείτε;

Όχι όλες τις μέρες. Δηλαδή ο καθένας έχει το δικό του σπίτι.

Γιατί μπορεί να τσακωθείτε;

Δεν είμαστε ακόμα σε αυτήν τη φάση, αλήθεια σου λέω.

Τι έχει ο Γιάννης που τον κάνει να ξεχωρίζει;

Είναι μετρημένος. Και αυτό ως επίθετο ακούγεται λίγο ξενέρωτο, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι, κατ’ αρχάς ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, συγκεντρώνει πάρα πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα είναι προσγειωμένος και δοτικός. Όλα αυτά νομίζω ότι τον κάνουν σχεδόν σπάνιο είδος άντρα.

Πηγή: protothema
Close