Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ζωή της στο εξωτερικό, ο κούκλος gιος της και οι επαγγελματικές της δυσκολίες!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι από τις πιο όμορφες και γλυκιές ηθοποιούς που έχουμε γνωρίσει. Η ίδια ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό, και έχει μία υπέροχη οικογένεια και ένα αgοράκι που είναι ίδιος ο πατέρας του.

Δείτε παρακάτω με τι ασχολείται, τι δυσκολίες αντιμετωπίζει με την ηλικία της, φωτογραφίες αγκαλιά με το γιο της, αλλά και τον άντρα της που είναι ίδιος με τον George Clooney.

Δειτε ακομα Βασιλική Ανδρίτσου- Πιο ευτυχισμένη από ποτέ απολαμβάνει τη θάλασσα με την kόρη της (φώτο)

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς. Σήμερα (σ.σ. Τρίτη 20 Αυγούστου του 2019), η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση. Η συγκεκριμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιείχε μία φωτογραφία. Εκτός από την ίδια, στη φωτογραφία υπήρχε και ο κούκλος γιος της.

Η νοσταλγία της ηθοποιού για την Ελλάδα είναι δεδομένη. Όμως, η ίδια και η οικογένειά της ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η ζωή τους μοιάζει ιδανική και οι στιγμές, που περνούν, φανερώνουν την απόλυτη ευτυχία τους. Σύζυγός της είναι ο Charles Como. Μάλιστα, όταν τον είχε παντρευτεί, για όλους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εκπληκτική ομοιότητά του με τον George Clooney.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ζωή της στο εξωτερικό, ο κούκλος gιος της και οι επαγγελματικές της δυσκολίες!

Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, καταλαβαίνει κανείς δύο πράγματα. Το πρώτο έχει να κάνει με το γιο της ηθοποιού. Ο γιος της Κατερίνας Μουτσάτσου έχει μεγαλώσει αρκετά από την τελευταία φορά που μια φωτογραφία του ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Το δεύτερο και τελευταίο έχει να κάνει με την ίδια. Η Κατερίνα στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται πως είναι μια γυναίκα κάτω των 20 ετών. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι, όμως, πως η ίδια δεν είναι καν 46 ετών. Μάλιστα, η ίδια έχει αναφέρει πως η δημοσιοποίηση της ηλικίας της έχει κάνει κακό στην ίδια και στην καριέρα της στο Χόλιγουντ. Στο Χόλιγουντ, τα πράγματα είναι διαφορετικά και τηρείται κάποια αυστηρότητα γύρω από τις ηλικίες των ηθοποιών.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η φωτογραφία με το γιο της

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ζωή της στο εξωτερικό, ο κούκλος gιος της και οι επαγγελματικές της δυσκολίες!

Δειτε ακομα Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Κάνουν κατάδυση και βγάζουν τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους! 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close