Κεραμέως: Παρέμβαση της υπουργού μετά την καταγγελία για το καψόνι σε 4χρονη μαθήτρια

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους με ποιο τρόπο θέλησε να συνετίσει μια νηπιαγωγός στη Χαλκίδα ένα 4χρονο παιδί. Μετά από καταγγελία που αναφέρει πως μια νηπιαγωγός στη Χαλκίδα για να τιμωρήσει ένα 4χρονο παιδί  για άσχημη συμπεριφορά, το έβγαλε έξω από την τάξη με κλειστή   την πόρτα και το άφησε να κλαίει μέσα στο κρύο, ενώ η μικρή εκλιπαρούσε για να μπει  μέσα στην αίθουσα ζητώντας την μητέρα της.

Μετά από αναφορά της νηπιαγωγού για απάνθρωπη συμπεριφορά προς το 4χρονο παιδί,  διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως ενημέρωσε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός  αναφέρει ότι είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Δείτε επίσης : Το ΣΕΗ καταθέτει γραπτή καταγγελία για Σπυρόπουλο και Κιμούλη

Δειτε αναλυτικά την ανάρτηση της υπουργού

Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κòριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close