Κιβωτό του Κόσμου: Μάρτυρας τα παίρνει όλα πίσω- Με Χρημάτισαν για να τα πω (βίντεο)

Ο Ελλάδιος ένα από τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει στην Κιβωτό του Κόσμου και από την πρώτη μέρα πήρε θέση για τις καταγγελίες που αφορούσαν την Κιβωτό. Τώρα όμως τα αλλάζει όλα και υποστηρίζει ότι είπε ψέματα γιατί χρηματίστηκε από εκπομπή. Δείτε το βίντεο

Οι αρχικές δηλώσεις του 23χρονου

“Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην Κιβωτό. Καλύτερα να ήμουν εκεί”, έλεγε ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού του Κόσμου”, ο οποίος στις αρχές Δεκεμβρίου προσέγγισε αυτοβούλως τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής “LIVE NEWS” του Mega, ζητώντας να μιλήσει για τα όσα βίωσε μέσα στη δομή.

Δείτε ακόμα: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη : Έσπασε την πόρτα στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του και την σακάτεψε στο ξύλο

FotoJet - 2023-02-03T111557.255

“Ήμασταν 14 ετών και δουλεύαμε μέσα στην Κιβωτό. Δηλαδή καλύτερα στη φυλακή παρά στην Κιβωτό, κύριε Ευαγγελάτε”, έλεγε τότε στην εκπομπή, προσθέτοντας πως έπεσε θύμα σωματικής κακοποίησης.

“Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην Κιβωτό. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι”, είχε καταγγείλει. Επίσης εκείνος ήταν που προθυμοποιήθηκε να δείξει πού ήταν το γνωστό διαμέρισμα κολαστήριο της Κιβωτού, στο οποίο είχαν αναφερθεί πολλοί πρώην τρόφιμοι.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα καταγγελλει το βιασμο της μπροστά σε ανήλικο παιδί

“Εδώ είναι τα χειρότερα χρόνια που έχω ζήσει πραγματικά. Κι αν θέλετε να κατεβούμε γιατί αρχίζω και τα ενθυμούμαι και στεναχωριέμαι τζάμπα γι’ αυτούς τους ανθρώπους”, είχε πει.

Τέλος, είχε υποστηρίξει ότι οι κάδοι που έδειχνε στην εκπομπή ήταν το μέρος που κατέληγαν οι δωρεές στην Κιβωτό. “Βλέπετε δύο κάδους. Αυτοί γεμίζανε μαύρες σακούλες. Όλα ρούχα” είχε υποστηρίξει.

Ο ίδιος μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή είχε αναφερθεί και στην παραβατική συμπεριφορά του η οποία τον οδήγησε στη φυλακή.

“Έκατσα σε μια φυλακή για τρία χρόνια. Πήρα τον πατέρα Αντώνιο μέσα από τη φυλακή του λέω ‘έχω μπλέξει’. Θέλω να με βοηθήσετε, να μου δώσετε μια ευκαιρία σαν παιδί να βγω. Να σταθώ στα πόδια μου και μου απάντησε… ‘μη με πάρεις τηλέφωνο και δεν σε ξέρω’”.

Η στροφή 180 μοιρών και τα απειλητικά μηνύματα σε δημοσιογράφο

Κιβωτό του Κόσμου:

Δείτε ακόμα: Βούλα: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

Τώρα ο Ελλάδιος τα “γυρίζει” και υποστηρίζει ότι έλεγε ψέματα για την Κιβωτό και τον πατέρα Αντώνιο, με σκοπό τα λεφτά…

Μάλιστα, μέσω του site “EKKLISIA ONLINE” δηλώνει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε. “Είχα ανάγκη και το έκανα. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα, όλες”, είπε συγκεκριμένα.

Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ελλάδιος άρχισε να στέλνει μηνύματα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ζητώντας χρήματα. Αρχικά παρακλητικά: “Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια”.

Όμως, σύμφωνα με το www.thetoc.gr στη συνέχεια έγινε όλο και πιο πιεστικός: “Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε”.

Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές: “Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα ‘πούμε’”

Το μεταγενέστερο βίντεο μέσω του οποίου ο Ελλάδιος κάνει στροφή 180 μοιρών

Close