Κιβωτός του Κόσμου: Η οργισμένη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του Κόσμου: Η οργισμένη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι!» δεν έκρυψε την οργή της για τις χθεσινές δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του για τις καταγγελίες εις βάρος της δομής «Κιβωτός του Κόσμου»

Να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, προστατεύει τα παιδιά και τώρα τους έχει βρει αυτό τους ανθρώπους και τα λοιπά. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα παιδιά σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν και σου λέει μου έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα την δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο. Βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία μέρα χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο και για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που το δώσαμε;

Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πως εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα αν έρθει το παιδί μου και μου πει ότι το πείραξαν;» τόνισε οργισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε ακόμη Άννα Μαρία Βέλλη : Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου

«Κιβωτός του Κόσμου» – Καταγγελία μητέρας: «Το παιδί μου μού έλεγε ότι δεν τα τάιζαν»

Βουλιάζουν” την «Κιβωτό του Κόσμου» οι καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια. Σοκάρουν οι περιγραφές μητέρας.

Close