Κιβωτός του Κόσμου :  Ύποπτοι για τρία κακουργήματα ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αφού  οι εισαγγελικές αρχές καλούν με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης τριών αξιόποινων πράξεων, που  τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, στο πλαίσιο της έρευνας για τα οικονομικά του οργανισμoύ.

Ειδικότερα, η κλήση από τις εισαγγελικές αρχές αφορά τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος της οργάνωσης, της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Κατά πληροφορίες, το αδίκημα της απιστίας αφορά αναιτιολόγητες δαπάνες άνω των 190.000 ευρώ ποσό οι οποίες συνδέονται με την αγορά και την ανακαίνιση από το ζευγάρι ακίνητου στην Πωγωνιανή καθώς και την πληρωμή του φόρου μεταβίβασης.
Το αδίκημα της υπεξαίρεσης αφορά ποσό 467.000 ευρώ.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (4/6/2023 ) στην Αττική

Πρόκειται για χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οργάνωσης που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος συμφωνά με το nassosblog.gr , καθώς και λεφτά, τα κοσμήματα και χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες. Η εισαγγελική παραγγελία για τη λήψη των ανωμοτί εξηγήσεων από τους δύο υπόπτους στάλθηκε από τις εισαγγελικές αρχές στην οικονομική αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close