“Κλειστόν λόγω Κατοχής”: Η αναρτημένη επιγραφή σε καταστήματα της Χαλκίδας

Σε αρκετά εμπορικά μαγαζιά στην Αβάντων, ο εμπορικός πεζόδρομος της Χαλκίδας, Καταστηματάρχες έχουν αναρτήσει την επιγραφή που βλέπετε στη φωτογραφία, που λέει πάνω Κλειστόν λόγω Κατοχής”. Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, αυτό γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση, επειδή κρατησε  κλειστά τα καταστήματα εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο εμπορικός κόσμος έχει αναστατωθεί, γιατί προκαλείται τεράστια οικονομική καταστροφή, από την απόφαση να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα με τον παραδοσιακό τροπο, αφού υφίσταται παραδοσιακά ο Δεκέμβριος ,να είναι ο μήνας κατά τον οποίο γίνονται οι μεγαλύτεροι τζίροι στα μαγαζιά .

Δείτε ακόμη Πέθανε ο τηλεοπτικός γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

Τα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι πολλά, από τους εμπόρους, οι οποίοι αντιδρούν έντονα και έχουν βυθιστεί στην απελπισία. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μιας εμπόρου, κάτω από την φωτογραφία της επιγραφής “Κλειστόν λόγω Κατοχής”, που αναφέρει:

 

” Μας κατέστρεψαν παιδιά. Τέτοια χούντα δεν έχει υπάρξει ποτέ. Και ή κατοχή έχει έρθει και σε λίγο θα πεθαίνει ό κόσμος από την πείνα δυστυχώς!”

Φωτογραφίες από evima.gr

“Κλειστόν λόγω Κατοχής”: Η αναρτημένη επιγραφή σε καταστήματα της Χαλκίδας “Κλειστόν λόγω Κατοχής”: Η αναρτημένη επιγραφή σε καταστήματα της Χαλκίδας “Κλειστόν λόγω Κατοχής”: Η αναρτημένη επιγραφή σε καταστήματα της Χαλκίδας “Κλειστόν λόγω Κατοχής”: Η αναρτημένη επιγραφή σε καταστήματα της Χαλκίδας

Close