Κολωνός 12χρονη : Ναυτικός και πατέρας 5χρονης ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για τους βιασμούς της 12χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο «Μιχάλης» που φέρεται να έπαιζε κομβικό ρόλο στο μαρτύριο που βίωνε η 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο 57χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες δεν λέγεται Μιχάλης αλλά Μανώλης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά.

Είναι ναυτικός και ήταν έτοιμος να βγει στη σύνταξη ενώ έχει και μια κόρη 5 χρονών και ζει με μια γυναίκα με σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας δεν ξαφνιάστηκε από τους αστυνομικούς και συμπεριφέρθηκε σαν να περίμενε τη σύλληψή τους.

Δείτε επίσης : Tραγωδία στον Βόλο : Νεογέννητο πέθανε από ιατρικά λάθηΤα φακελάκια του γιατρού

Κολωνός 12χρονη : Ναυτικός και πατέρας 5χρονης ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για τους βιασμούς της 12χρονης

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν από διαδικτυακά ίχνη και από την παρουσία του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με το newsit.gr καθώς και από το τηλέφωνό του ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν το Ανηλίκων.

Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά την είχε φέρει σε επαφή με τουλάχιστον ένα πελάτη ενώ ήταν να συναντηθούν με την 12χρονη αλλά δεν έγινε τελικά.

Δείτε επίσης :  Κολωνός: Αυτοί είναι οι τρεις από τους βιαστές της 12χρονης – Ονόματα

Η «δράση» του «Μιχάλη» αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close