Κολωνός: Ποιους άνδρες κατονόμασε η 12χρονη στις Αρχές.

Σοκάρουν όσα ακούγονται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ποιους κατονόμασε η ανήλικη στις Αρχές. Ποια πρόσωπα  κατονόμασε η 12χρονη στις Αρχές πως πήγαιναν μαζί τα ραντεβού με ονοματεπώνυμο.

Στην Εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκαν στα επαγγέλματα καθώς και σε κάποια ονόματα ανδρών που είχαν έρθει σε επαφή με την 12 χρονη.

Δείτε ακόμη Κολωνός: Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο

Κολωνός: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση το παιδί να είχε βιαστεί και πριν τον Μίχο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News, εντοπίστηκαν τρεις ακόμα άνδρες που βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό.

Αναλυτικότερα, τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης τους οποίους και αναγνώρισε η ίδια σε μια από τις καταθέσεις της αστυνομία και μάλιστα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Ο πρώτος είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και είναι νεαρός και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του για κάνει την συνάντηση με το μικρό παιδί.

Το δεύτερο άτομο λέγεται Πάνος είναι και αυτός περίπου στα 35, εύσωμος, άτομο που πιθανότατα γυμνάζεται συστηματικά και οδηγεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Η αστυνομία κατάφερε να βρει φωτογραφία του την οποία το παιδί αναγνώρισε και μπόρεσε να συνδέσει με το προφίλ του. Ετσι, με βάση τα παραπάνω το δεύτερο ένταλμα που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ανήκει σε αυτόν.

Το τρίτο άτομο ονομάζεται Αλέξανδρος, είναι παντρεμένος και οδηγεί μαύρο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την περιγραφή και τα στοιχεία που έδωσε η 12χρονη, πρόκειται για έναν πιο σωματώδη άνδρα με αραιά μαλλιά και φοράει γυαλιά. Ηλικιακά βρίσκεται στην κατηγορία 30-35 ετών. Και στη δική του περίπτωση, υπήρξε ταυτοποίηση της φωτογραφίας του με το παιδί να δηλώνει σίγουρο πως είναι ένα από τα άτομα, τα οποία συνάντησε και αναγκάστηκε να συνευρεθεί μαζί τους έναντι αμοιβής.

Close