Κολωνός : Περιμένουν ενα θαύμα λέει η θεία του 5χρονου που χαροπαλεύει – Δεν μας δίνουν ελπίδες

«Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στον Κολωνό.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση, ότι στον πατέρα του 5χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τονίζεται ότι το 5χρονο αγόρι χαροπαλεύει και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη (30/11/2022 ) στην Αττική

Η θεία του ανήλικου μιλώντας στο Alpha είπε: «Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί.

Ο αδερφός μου, μου είπε είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι σύμφωνα με το dikaiologitika.gr  Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”».

Την θεία επιβεβαίωσε και η μητέρα του 5χρονου, που κλαίγοντας είπε: «είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει».

Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που χαροπαλεύει

«Ο σύζυγος μου δεν πίνει, ήταν πολύ κουρασμένος», είπε η μητέρα του 5χρονου, ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι έσπασε την πόρτα για να μπει μέσα στο σπίτι.

«Με πήρε ο ύπνος, ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον καπνό», είπε ο πατέρας.

Άγνοια για την αιτία που προκάλεσε τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, δήλωσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ενώ στην κατάθεσή του υποστηρίζει πως τον είχε πάρει ο ύπνος από την κούραση και δεν κατάλαβε πώς έγινε το τραγικό περοστατικό.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη (30/11/2022 ) στην Αττική

Δείτε επίσης : Ισχυρός σεισμός στην χώρα

Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και κατέθεσε σήμερα στις Αρχές. Ο πατέρας έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς τυλίχθηκε στις φλόγες το σπίτι του, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν, όταν από την κούραση τον πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβε πώς έπιασε φωτιά.

«… Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό», φέρεται να είπε στις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close