Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο της συνάντησής της με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με αφορμή την δικαστική τους διαμάχη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με σκοπό ενδεχομένως την ευτυχή εξέλιξη στη δικαστική τους διαμάχη.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε του τρεις παρουσιαστές να γευματίζουν στο ιταλικό εστιατόριο Al Bacio στη Βουλιαγμένη σε καλό κλίμα, ύστερα από πρόσκληση του ζευγαριού, προκειμένου να λύσουν προσωπικά και με καλή διάθεση τις διαφορές τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η τελευταία εξέλιξη θέλει τις δυο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους να ζήτησαν και να πήραν αναβολή για τις 3 Μαρτίου του 2016 και να βρίσκονται σε διαδικασία δρομολόγησης μιας εξωδικαστικής λύσης κοινή συναινέσει για να δοθεί τέλος στη διένεξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν τις γιορτές, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητούσε με αγωγή από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη το ποσό των 50.000 ευρώ από τον καθένα, κάνοντας λόγο για υποτιμητικά σχόλια, «ύπουλη λασπολογία» και άκρως προσβλητικά σχόλια που είχαν κάνει εναντίον της κατά καιρούς και αφορούσαν στην προσωπική της ζωή, ενώ στο People η παρουσιάστρια του Σπίτι μου, Σπιτάκι μου είχε δηλώσει: «Δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν πιο τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ, όταν έχω να πω κάτι σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο».

Δείτε τις φωτογραφίες του περιοδικού:

skorda-liagas-spiropoulou-ok-1 skorda-liagas-spiropoulou-ok-2 

peoplegreece

Δείτε εδω όλα τα τελευταία νέα για τους αγαπημένους σας διασημους

Close