Κορονοϊός: Συνωμοσιολόγοι μπαίνουν στις  ΜΕΘ για να αποδείξουν πως δεν υπάρχει Κορονοϊός

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στις ΗΠΑ αφού Συνωμοσιολόγοι μπήκαν σε ΜΕΘ  με σκοπό να αποδείξουν πως δεν υπάρχει ο ιός.

Το εξοργιστικό γεγονός συνέβη  η στο νοσοκομείο Utah Valley όταν μια ομάδα  συνωμοσιολόγων προσπάθησε να βρεθεί σε χώρους ασφαλείας του νοσοκομείου με σκοπό να βιντεοσκοπήσουν ότι οι ΜΕΘ είναι άδειες ,δεν υπάρχουν περιστατικά και να αποδείξουν τελικά πως δεν υπάρχει ιος.

Οι δηλώσεις του νοσοκομείου αναφέρουν στο kutv.com

Το νοσοκομείο Utah Valley πρόσφατα παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την απάντηση COVID-19 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Provo, το οποίο περιελάβανε μια συζήτηση για μερικά άτομα χωρίς ιατρική ανάγκη που προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να επιβεβαιώσουν ψεύτικες θεωρίες συνωμοσίας – όπως τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα και ότι οι αναφορές για το κύμα COVID-19 είναι ψευδείς».

Η νόσος COVID-19 είναι πραγματική και το νοσοκομείο παρατηρεί μεγάλες αυξήσεις σε ασθενείς με τον ιό. Το προσωπικό είναι στρεσαρισμένο και εργάζεται πολλές επιπλέον ώρες για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας. Ζητάμε από το κοινό να καλυφθεί, να πλύνει τα χέρια, να διατηρεί τις κοινωνικές αποστάσεις και να μείνει σπίτι ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αυτής της πανδημίας στις κοινότητές μας.

Δείτε επίσης : Πέτσας Lockdown: Τα σχολεία και λιανεμπόριο θα ανοίξουν πρώτα  Τι γίνεται με μπαρ και κέντρα διασκέδασης;

Επίσης πρέπει να επισημανθεί πως έχουν παρουσιαστεί και άλλα τέτοια περιστατικά τον Μάιο του 2020, και η αστυνομία τονίζει πως όσοι έχουν συλληφθεί ίσως αντιμετωπίσουν μέχρι και την φυλάκιση.

 

 

Close