Κούγιας: Αναλαμβάνω «την πιο αθώα κατηγορούμενη του κόσμου –  Εχω αηδιάσει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοίνωσε πως ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει πλέον κάθε υπόθεση της 

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε την εφημερίδα Πελοπόννησος και στο pelop.gr, πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία.

Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.

Δείτε επίσης : Κόρινθος: Επιμένει για εγκληματική ενέργεια  Μάρτυρας κλειδί ο ψαρουντουφεκάς

Στην ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου, η οποία εκδόθηκε χθες το απόγευμα γίνεται λόγος για «πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη» και «χωροφυλακιστική προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας».

Ο Αλέξης Κούγιας δίνει στην ανακοίνωση του, το «στίγμα» της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει κάνοντας λόγο για καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητας της εντολέως του για ιδιοτελείς σκοπούς.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «κανένας δικηγόρος, ιατροδικαστής, παθολογοανατόμος, δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα μέσα από τηλεδίκες να εξοντώνει κανέναν συνάνθρωπό μας».

Δείτε επίσης : Πάτρα  Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα αναφέρει σύμφωνα με το dikaiologitika.gr πως στα 50 χρόνια που ασκεί τη δικηγορία δε συνάντησε ποτέ «τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close