Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τι συμβαίνει με την υγεία του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Δείτε επίσης Αννίτα Πάνια: Αναλαμβάνει χρέη ηθοποιού – Σε ποια ταινία θα την δούμε;

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του, δεν έχει φύγει από το πλάι του ούτε στιγμή και βιώνει μαζί του κάθε δυσκολία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για την υγεία του παρουσιαστή.

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε επίσης O ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μην αγοράζετε καλλυντικά από αυτό το γνωστό ελληνικό site

«Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Λεμπιδάκη για την κατάστση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη..

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο συναντήθηκε με τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα», πρόσθεσε.

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τι συμβαίνει με την υγεία του Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε επίσης Η Ford έβγαλε κούνια που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητο

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του κάνοντας τα πάντα για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα.Τα δυσάρεστα νέα, ωστόσο, ήρθαν από το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει ο γνωστός παρουσιαστής.

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τι συμβαίνει με την υγεία του

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

 

Close