Αννίτα Πάνια: Αναλαμβάνει χρέη ηθοποιού – Σε ποια ταινία θα την δούμε;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Αννίτα Πάνια θα πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστή ταινία που αναμένεται να βγει στις τηλεοράσεις μας!

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει αναμένεται να δούμε σε λίγο καιρό την Αννίτα Πάνια, αφού θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο της γνωστής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Η πρόταση έγινε από τον στενό φίλο και συνεργάτη της Όμηρο Ευστρατιάδη, συνεπώς η ίδια δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Δείτε επίσης Τέλος το σόι σου από τον άλφα

Όσον αφορά το ρόλο της; Η Αννίτα θα αναλάβει έναν ρόλο-έκπληξη, καθώς θα υποδυθεί μια καθηγήτρια ψυχολογίας στο sequel της ταινίας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τον σκηνοθέτη να αποκαλύπτει ότι η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα άνετη και κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σκηνές της.

Αννίτα Πάνια: Αναλαμβάνει χρέη ηθοποιού – Σε ποια ταινία θα την δούμε;

Δείτε επίσης O ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μην αγοράζετε καλλυντικά από αυτό το γνωστό ελληνικό site

Στην συγκεκριμένη ταινία θα δούμε ακόμα την Ελένη Φιλίνη, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Ηλία Κωνσταντίνου, τον Μέμο Κοέν, την Ειρήνη Στεριανού, την Στέλλα Μιζεράκη και άλλους.

Με πληροφορίες από tlife.gr

Close