Θρίλερ με 8χρονη στην Πάτρα – Παραλίγο να πνιγεί σε παραλία γεμάτη κόσμο

Σε πλήρη χειρουργική αποκατάσταση κατάγματος και εμπιέσματος (που προκλήθηκε από την παρεκτόπιση του οστού μέσα στο κρανίο) προχώρησαν οι νευροχειρουργοί του Παίδων «Αγία Σοφία» στο 15 μηνών αγοράκι από την Καλλιθέα, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από την πτώση του από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Μανώλη Παπασάββα, οι θεράποντες ιατροί κρίνουν την κατάσταση του παιδιού σταθερή, και θα αναμένουν την παρέλευση του επόμενου 48ωρου, προκειμένου να εκτιμήσουν πλήρως την μετεγχειρητική εικόνα του.

Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, που το φρόντιζε μαζί με την αδελφή του, επειδή οι γονείς των παιδιών εργάζονται, και έπεσε στο κενό από κάτι ανοίγματα που υπήρχαν στα κάγκελα του μπαλκονιού, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όλα συνέβησαν όταν η γιαγιά του αγοριού άνοιξε το παράθυρο για να αερίσει το σπίτι της.

Το αγόρι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βγήκε στο μπαλκόνι, χωρίς να το αντιληφθεί η γιαγιά που εκείνη την ώρα πρόσεχε την αδερφή του.

Χωρίς να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, το αγόρι σκαρφάλωσε στο κάγκελο με αποτέλεσμα λόγω του βάρους του να πέσει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

https://protothema.gr

Close