Ξανά μαζί! Μία Δεύτερη ευκαιρία έδωσαν στη σχέση τους γνωστό ζευγάρι!

Είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν λόγω δυσκολιών που αντιμετώπιζαν και απόστασης που τους χώριζε. Ωστόσο, αποφάσισε να ξαναπροσπαθήσουν και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!Σύμφωνα με το ciao, η Μαρία Μπακοδήμου είναι ξανά με τον Τούρκο μεγιστάνα Φικρέτ Ινάν.

Δείτε επίσης: Νίκος Ζιάγκος: Έμεινε άστεγος, πάλεψε τα ναρκωτικά με το γιο του ενώ τώρα…

Ο λόγος που χώρισαν ήταν η απόσταση, καθώς μετά το τέλος του Power of love, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην Ελλάδα και στα παιδιά της. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η επιστροφή της παρουσιάστριας στην Τουρκία για τις ανάγκες του reality του ΣΚΑΪ , στάθηκε αφορμή, να συναντηθούν ξανά και ν’ αναζωπυρωθεί ο έρωτάς τους.

Ποιος είναι ο Τούρκος που «έκλεψε» την καρδιά της παρουσιάστριας;

Ο Φικρέ Ινάν, είναι μεγαλοκατασκευαστής και οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες του Power of love. Όσοι γνωρίζουν από κοντά το ειδύλλιο, υποστηρίζουν πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Τούρκος επιχειρηματίας έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του και η παρουσιάστρια γοητεύτηκε από το φλερτ του. Ο Φικρέ είναι πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρίες κατασκευών, και πριν από λίγα χρόνια δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει στην Ελλάδα και ήταν σε διαπραγματεύσεις.

Δείτε επίσης: Ποια ζώδια είναι (ή θα γίνουν) «θανάσιμες» πεθερές

Ξανά μαζί! Μία Δεύτερη ευκαιρία έδωσαν στη σχέση τους γνωστό ζευγάρι! Ξανά μαζί! Μία Δεύτερη ευκαιρία έδωσαν στη σχέση τους γνωστό ζευγάρι!

Close