Ξεσπά η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που ξεψύχησε : Δεν φρόντισαν καλά την Άννα μου

Δεν φρόντισαν καλά την Άννα μου αναφέρει η χαροκαμένη μητέρα της 2,5 ετών Άννας που έχασε ξαφνικά την ζωή της. Πίσω, όμως, από αυτή την τραγική είδηση υπάρχει και μία συγκλονιστική ιστορία.

«Δεν φρόντισαν καλά το παιδί μου και πέθανε», λέει κλαίγοντας και με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που άφησε την τελευταίου του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης « Άγιος Στυλιανός», το πρωί της Παρασκευής (17.02.2023).

Η μητέρα του μικρού παιδιού με δυσκολία μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια της μετά την απώλειά της. Η Άννα βρισκόταν στον «Άγιο Στυλιανό» στη Θεσσαλονίκη από τις πρώτες ημέρες της ζωής της, καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από την ίδια. Έτσι το παιδί μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο βρεφοκομείο και η μητέρα του το επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα.

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη : Ανήλικος έβγαλε μαχαίρι και έδειρε καθηγητή σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος

Πίσω, όμως, από την τραγική είδηση, υπάρχει και μία συγκλονιστική ιστορία!

Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού, αμέσως μετά την αφαίρεση της επιμέλειας, πάλεψε για να κερδίσει και πάλι το παιδί της σύμφωνα με το  nassosblog.gr . Τα κατάφερε, καθώς πριν λίγα 24ωρα οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να επιστρέψει και πάλι η μικρούλα στη μητέρα της. Η απόφαση θα έφτανε το μεσημέρι της Παρασκευής (17.02.2023) στο γραφείο της δικηγόρου της και αύριο, Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, η Άννα θα έφευγε από το βρεφοκομείο.

Θεσσαλονίκη: «Δεν νοιάζει τον Θεό αν ένα παιδί είναι μαύρο ή άσπρο»
«Πέθανε το παιδί μου. Χθες (σ.σ. 16.02.2023) ήταν καλά ξάπλωσε.

Σήμερα το πρωί ξύπνησε και δεν μιλούσε. Δεν μου είπαν χθες ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Σήμερα πρωί φώναξαν τον γιατρό. Το παιδί δεν μιλούσε, δεν έκανε τίποτα. Δεν νοιάζει τον Θεό αν ένα παιδί είναι μαύρο ή άσπρο. Δεν φρόντισαν καλά το παιδί μου», λέει η μητέρα της άτυχης Άννας και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (19/2/2023 ) στην Αττική

«Μου είπαν ότι σήμερα θα έπαιρνα το παιδί μου, και είναι νεκρό! Το παιδί μου πέθανε. Δεν ξέρω τι να πω. Μόνο ο Θεός ξέρει τι έκαναν, τι έκαναν στο παιδί μου. Δεν μου έκαναν καλό, είμαι μόνη μητέρα, είμαι μόνη μου. Δουλεύω και πολεμάω για την κόρη μου. Πληρώνω δικηγόρο για να πάρω το παιδί μου πίσω. Είμαι 17 χρόνια στην Ελλάδα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα».

Το παιδί, σύμφωνα με τη μητέρα του, αλλά και τη δικηγόρο της χθες (σ.σ. 16.02.2023) παρουσίασε ένα ζήτημα με τις αμυγδαλές το οποίο του προκάλεσε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο». Εκεί του χορηγήθηκε αγωγή και επέστρεψε στο ίδρυμα. Σήμερα (σ.σ. 17.02.2023) η Άννα παρουσίασε νέα αναπνευστική δυσχέρεια στο ίδρυμα. Παρότι έγιναν προσπάθειες από το ΕΚΑΒ να επανέλθει, οι διασώστες δεν τα κατάφεραν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close