Ξύλο και βρισιές στα MAD Awards: Στα χέρια γνωστοί ράπερς με τον Σάκη Ρουβά να μπαίνει στη μέση

Όλα έγιναν μετά την βράβευση του ενός τραγουδιστή και ενώ κατευθυνόταν στην θέση του ο δεύτερος τον ειρωνεύτηκε, με αποτέλεσμα τα… γαλλικά να γίνουν σπρωξιές και τα σπρωξίματα, μπουνιές!

Αμέσως επενέβη η ασφάλεια του event, με τα πνεύματα να ηρεμούν. Και όλα αυτά ενώ στο stage τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή!

Και ο λόγος για τους ραπερς Snik και Light οι οποίοι δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια ενώ το event συνεχιζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς που είδε το περιστατικό και μπήκε ανάμεσά τους να τους χωρίσει.

Δείτε επίσης Βασιλική Ανδρίτσου: Η οικογενειακή φωτογραφία τρεις μήνες μετά την γέννηση της κόρη της!

Όπως περιέγραψε ο Κώστας Φραγκολιάς, όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του ράπερ Light για το «καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ». Στις δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος ράπερ και όταν κατέβηκε να πάει στη θέση του, άρχισε ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik και σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά υπήρξαν κάποιες σπρωξιές. Οι σεκιούριτις επενέβησαν και ζήτησαν να λάβει τέλος το συμβάν, ενώ στο background ακουγόταν η Καίτη Γαρμπή.

Ξύλο και βρισιές στα MAD Awards: Στα χέρια γνωστοί ράπερς με τον Σάκη Ρουβά να μπαίνει στη μέση Ξύλο και βρισιές στα MAD Awards: Στα χέρια γνωστοί ράπερς με τον Σάκη Ρουβά να μπαίνει στη μέση

https://www.youtube.com/watch?v=b5i1fNSAa7w

 

View this post on Instagram

 

they don’t have any awards for what i do it for.

A post shared by LIGHT (@nerogreco) on

Με πληροφορίες από ethnos.gr newsbomb.gr

 

Close