Λάρισα-Αστυνομία

Λαρισαία γνώρισε εραστή από το Facebook και εκείνος έγδυσε το σπίτι της

Έναν άνδρα που κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών, μετά από καταγγελία 38χρονης, αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εξετάζοντας παράλληλα αν τα στοιχεία που δήλωσε ο δράστης είναι και τα πραγματικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 38χρονη κατέφυγε προχθές την ΕΛ.ΑΣ., περιγράφοντας τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της. Πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστής αξίας τα οποία, όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της και ο άγνωστος άνδρας, εικάζοντας έτσι πως αυτός τα έκλεψε.

Δείτε επίσης : Δολοφονία 17χρονης: Είχε καταθέσει υπέρ του 20χρονου για αιματηρό επεισόδιο στο Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα σύμφωνα με το in.gr , παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close