Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Δείτε ποια μέτρα ανακοινώνει για τον κορονοϊό αυτή την ώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Σε έκτακτη ενημέρωση προς τους πολίτες αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τα μέτρα που λαμβάνει η πολιτεία για την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού, προχωρά αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ύστερα κι από την υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τηλεδιάσκεψη για την πορεία της πανδημίας και των κρουσμάτων αυτής στη χώρα μας, ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία θα ενταθούν και θα προστεθούν κι άλλα, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οπως έχει ήδη διαρρεύσει, τόσο από κυβερνητικούς κύκλους, όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσοι επιστρέφουν από διακοπές καλούνται να μπουν σε επταήμερη εκούσια καραντίνα, ενώ συστήνεται ισχυρά, η χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και η αποφυγή συναναστροφών με ευπαθείς ομάδες.

Ακόμη, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εφαρμόσει μέτρα σύμφωνα με το μοντέλο του Πόρου σε Πάρο, Αντίπαρο, Υδρα και Σπέτσες, ενώ θα ενεργοποιηθεί στις «κόκκινες» από κρούσματα περιοχές το 112 για να ενημερώνει για μέτρα αυτοπροστασίας και αποφυγής συνωστισμού.

Close