«Λύγισε» ο Θάνος Καλλιώρας για την Τζέσυ Παπουτσή! «Δεν το ήξερε κανείς, από εκείνο το βράδυ…»

“Την προηγούμενη μέρα ήταν η γιορτή της μητέρας, την πήγαμε με τον Γιάννη να κάνει τη θεραπεία της, ήταν καλά. Ξαφνικά…”
Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο και σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά κυρίως στους δικούς της ανθρώπους. Ο Θάνος Καληώρας δεν είχε μιλήσει καθόλου για την απώλεια της μέχρι σήμερα και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο γεγονός, ο ηθοποιός βούρκωσε και «λύγισε» στον αέρα του Happy Day…

Δείτε επίσης: Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξεκινά σήμερα η δίκη για τους «νταήδες» της Κρήτης

«Με αιφνιδιάζεις γιατί δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί βιώσαμε με τον Γιάννη και τον Γιώργο μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν περιμέναμε να έχει αυτό το τέλος. Όταν έπαθε αυτό και πήγαμε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, από εκείνη τη στιγμή και μέχρι να φύγει, που δεν το ήξερε κανείς παρά 4-5 άτομα, δεν είχε επικοινωνία και δεν κατάλαβε τίποτε. Αυτό ήταν το πιο βασικό από όλα γιατί οι δυόμισι μήνες ήταν πολύ βασανιστικοί, ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο όταν είναι σε αυτή την κατάσταση με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, πολύ λίγο την πρώτη μέρα που έγινε η επέμβαση. Από εκεί και πέρα, το κώμα, οι συνεχής επιπλοκές, δεν είχε καμία ουσιαστική επαφή με κανέναν. Την προηγούμενη μέρα ήταν η γιορτή της μητέρας, την πήγαμε με τον Γιάννη να κάνει τη θεραπεία της, ήταν καλά. Ξαφνικά έγινε αυτό και από εκείνο το σημείο και μετά δεν επανήλθε», αποκάλυψε ο Θάνος Καλιώρας.

Δείτε επίσης: Πρόβλημα υγείας για τον Μουτσινά – Διεκόπη η παράστασή του!

Πηγή: zappit.gr
Close