Η οικιακή βοηθός της έρχεται ξανά στο προσκήνιο, φανερώνοντας νέες πτυχές στο θρίλερ που εκτυλίσσεται γύρω από τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου
Η τελευταία οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίνο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και μιλά για όλα όσα εκτυλίχθηκαν μετά τον θάνατο της ηθοποιού. Τι έκρυβε μέσα το λάπτοπ της λαμπρής καλλιτέχνιδας που καταστράφηκε μετά τον θάνατο της; Και σε τι συμπέρασμα οδηγούν οι νέες αντιφάσεις της Νίνο;
Τι περιείχε το λάπτοπ της ηθοποιού που καταστράφηκε μετά τον θάνατο της
Στο κατεστραμμένο laptop υπήρχαν, εκτός από φωτογραφίες της ηθοποιού, σημειώσεις οικονομικού χαρακτήρα, για παράδειγμα, τα έσοδα από την ενοικίαση του σπιτιού της για τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» , αλλά και προσωπικές της συνομιλίες με συναδέλφους της μέσω της εφαρμογής Viber (συνομιλίες τις οποίες αποθήκευε με τη μορφή βίντεο), όπως αναφέρει το Newsbomb.gr.
Ακόμα μία πτυχή στο θρίλερ ξεπηδά μέσα από την απάντηση της Νίνο στο ερώτημα για το αν είναι αληθές ότι η Μαίρη Χρονοπούλου φύλαγε λευκούς φακέλους με χρήματα κάτω από το μαξιλάρι μιας πολυθρόνας στο ίδιο δωμάτιο όπου κοιμόταν η ίδια η Νίνο.

Η απάντησή της ήταν αμήχανη και ασαφής, λέγοντας απλώς ότι «η Μαίρη είχε πολλές ιατρικές εκκρεμότητες και χρειαζόταν χρήματα», χωρίς όμως να διαψεύσει κατηγορηματικά την πληροφορία που βγήκε στον αέρα.
Μέσα σε όλα αυτά και ύστερα από επίμονες ερωτήσεις, η τελευταία οικιακή βοηθός της ηθοποιού αποκάλυψε τη θέση στην οποία βρέθηκε το σώμα της Χρονοπούλου, αποκαλύπτοντας ότι το κεφάλι της βρισκόταν προς τα σκαλοπάτια και τα πόδια της προς την πλευρά της κουζίνας και της βιβλιοθήκης.
Η λεπτομέρεια αυτή, αν επιβεβαιωθεί, καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι η ηθοποιός χτύπησε θανάσιμα πέφτοντας από δύο σκαλοπάτια, γεγονός που αλλάζει την πορεία των ερευνών μετά και την κατάθεση της δικογραφίας στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών!
Η νέα μαρτυρία της Νίνο όμως έφερε στο φως σημαντικές αντιφάσεις σε σχέση με όσα είχε καταθέσει πριν από δύο χρόνια. Αρχικά είχε αναφέρει ότι η νυχτικιά της Χρονοπούλου αφαιρέθηκε μερικώς, επειδή ήταν λερωμένη με αίμα και σωματικά υγρά.
Τώρα, ωστόσο, υποστηρίζει ότι αφαιρέθηκε ολόκληρη, επειδή ήταν λερωμένη με σωματικά υγρά, και μάλιστα -όπως ανέφερε- από τους δύο τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου.
Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, στοιχείο; Ενώ παλαιότερα η ίδια έκανε λόγο για πολύ αίμα, σήμερα δηλώνει πως ήταν ελάχιστο.
Οι αντιφάσεις αυτές προκαλούν εύλογα ερωτήματα, ειδικά μετά και την πραγματογνωμοσύνη του ειδικού Βαγγέλη Νυκτερίδη, που εξέτασε το χαλί της οικίας και τα όσα είπε ο ίδιος στην «Espresso»!
Η οικιακή βοηθός, συν τις άλλοις, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι ήρθε στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία ιδιωτικό ασθενοφόρο με δύο τραυματιοφορείς.
Και εδώ αρχίζει πληθώρα ερωτημάτων που ζητούν απαντήσεις