Μάνος Δασκαλάκης : Εμμένει στη μήνυσή του κατά του εντατικολόγου της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν αποσύρει – περιέργως – τη μήνυση που έχει υποβάλει από την αρχή σχεδόν της τραγωδίας κατά του εντατικολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη!

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί και δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής και ουσιαστικά κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της κόρης τους, Τζωρτζίνας, δεν αποσύρει – περιέργως – τη μήνυση που έχει υποβάλει από την αρχή σχεδόν της τραγωδίας κατά του εντατικολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη!

Ο κ. Ηλιάδης είχε δηλώσει… τα αυτονόητα και τα οποία, προφανώς, ασπάζεται πλέον ο πατέρας της ασθενούς. Κι όμως ο γνωστός γιατρός, που έχει σώσει εκατοντάδες ζωές παιδιών, εκλήθη για κατάθεση από την ανακρίτρια Πατρών.

Δείτε επίσης : Πάτρα: O Αλέξης Κούγιας λέει πως είναι fake news οι διαρροές από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Έρχονται μηνύσεις

Ο Μ. Δασκαλάκης επιμένει στη μήνυσή του ότι συκοφαντήθηκε από τον ιατρό και ισχυρίζεται -σε αντίθεση με όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter – πως ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το «επεισόδιο» της κόρης του να υπήρχε… εγκληματική ενέργεια. Επίσης, το γεγονός πως έλεγε στον γιατρό και στο υπόλοιπο προσωπικό του ΠΓΝΠ ότι η σύζυγός του δεν είναι τρελή, δεν σημαίνει ότι την υπερασπιζόταν, αν και γνώριζε ή είχε υποψίες περί εγκληματικής ενέργειας!

Στην αρχή της μήνυσής του ο Μ. Δασκαλάκης επισημαίνει πως -βάσει όσων ανέφερε διαδικτυακά ο Α. Ηλιάδης- ότι δηλαδή ο πατέρας είχε υπόνοιες για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργειας, συκοφαντείται. Οπως επισημαίνει, ο γιατρός ανέφερε ότι ήταν ενήμερος και πως ο μηνυόμενος έχει σοβαρές υπόνοιες κι αυτός πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ότι τον παραπλάνησα μαζί με την κατηγορουμένη σε μια ψεύτικη εικόνα με τα περίφημα SMS και με τις συζητήσεις και ότι τον κορόιδευαν, αλλά και πως οι συζητήσεις του με τον γιατρό γίνονταν σε επίπεδο ψεύδους, δηλαδή του έλεγε συστηματικά ψέματα !

Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση – γνωριμία ήταν στην ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ, (11-4-2021) όταν ενημέρωσε αυτόν και την κατηγορουμένη, για πρώτη φορά, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης τους, ενώ επακολούθησαν κι άλλες στις οποίες τους ενημέρωνε για την πορεία της μικρής.

Δείτε επίσης : Ρούλα Πισπιρίγκου : Τέλεσε μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού  Βίντεο

Σημειώνει, ακόμη ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ αυτού και του κ. Ηλιάδη έλαβε χώρα μόνο μία φορά, εντός του ΠΓΝΠ, όταν και του εξέφρασε τη δυσανασχέτησή του για τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ιατρικού προσωπικού και των οποίων είχε γίνει κοινωνό, σχετικά με τη διερεύνηση της ψυχικής υγείας της συζύγου του, λέγοντάς του επί λέξει: «Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή»!

Και συνεχίζει στη μήνυσή του: «Ο μηνυόμενος μου είχε ζητήσει συγγνώμη τότε για τη ‘‘διαρροή’’ αυτής της έρευνας. Στο δεύτερο διάστημα, που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ (από 19-1-2022 έως και 26-1-2022) όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Π. & Α. Κυριακού στην Αθήνα, έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του εγκαλουμένου, στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής.

Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο, προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα μας παρέπεμψε στο Νοσοκομείο της Αθήνας. Σε καμία, από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον κ. Ηλιάδη – τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ όσο και κατά το δεύτερο – δεν με ενημέρωσε – ούτε καν υπονόησε – ότι έχει σοβαρές υπόνοιες πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Δείτε επίσης : Tα φέρνει τούμπα ο Κούγιας για Πισπιρίγκου  Αυτοί έδωσαν κεταμίνη και σκότωσαν την Τζωρτζίνα

Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο, εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου, ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος έχει σοβαρές υπόνοιες πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επίσης, ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…».

Αναφέρει, τέλος: «Με τα ως άνω δημόσια σχόλιά του, ο εγκαλούμενος με συκοφάντησε, βάλλοντας ευθέως κατά της ιδιότητάς μου ως πατέρα και επιρρίπτοντάς μου ευθύνες ότι, παρότι ήμουν ενήμερος πως έχει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, παρά ταύτα εγώ τον αγνόησα. Οτι τον παραπλάνησα μαζί με την κατηγορουμένη σε μια ψεύτικη εικόνα, με τα ’’περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις. Οτι κορόιδευα τον ίδιο και την Εντατική και του έλεγα συστηματικά ψέματα…».

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Πατρινός δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, ο πελάτης του θα περίμενε μία συγγνώμη από τον γιατρό, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε σύμφωνα με το pelop.gr . Από την άλλη πλευρά υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Δασκαλάκης είχε δεχθεί «κρούσεις» ή «υπόνοιες» από γιατρούς για το ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν εύκολο να το πιστέψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close