Πάτρα: O Αλέξης Κούγιας λέει πως είναι fake news οι διαρροές από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Έρχονται μηνύσεις

Πάτρα: O Αλέξης Κούγιας λέει πως είναι fake news οι διαρροές από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Έρχονται μηνύσεις

Με μηνύσεις για fake news και συκοφαντική δυσφήμιση απειλεί με νέα του επιστολή ο δικηγόρος τη Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας στρέφεται κατά δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα όσα διέρρευσαν μετά την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα μέσα στην κούνια της.

Δείτε ακόμη Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου: Είδα το 12χρονο κ0ρίτσι να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως για αυτή την δεύτερη υπόθεση η πελάτισσα του δεν έχει κληθεί για ανάκριση, καθώς η ανακρίτρια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη λήψη των καταθέσεων. Τονίζει πως οι καταθέσεις είναι μυστικές και σε αυτό το στάδιο «το τί έχουν καταθέσει οι μάρτυρες το γνωρίζει μόνο η κυρία ανακριτής».

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Δυστυχώς, κάποιοι “δημοσιογραφικοί απατεώνες“, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η διαδικασία μέχρι τώρα είναι μυστική, διαδίδουν ότι δήθεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της καταθέσεως της αδελφής της κυρίας κατηγορουμένης».

«Μάλιστα, διαδίδουν ψέματα ότι δήθεν η κυρία Δήμητρα Πισπιρίγκου μ’ αυτά που κατέθεσε δήθεν “έκαψε” την αδελφή της» σημείωσε.

Προσθέτει, δε, πως: «Σε όλους αυτούς για λογαριασμό της κυρίας Δήμητρας Πισπιρίγκου και της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως».

Η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Το πανηγύρι των «λαϊκών δικαστηρίων» με τη συμμετοχή και την ανοχή δυστυχώς της υπερασπίσεως της κυρίας κατηγορουμένης έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ήδη, την επόμενη Πέμπτη 20.10.2022 έχει προσδιοριστεί το πρώτο δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, παρουσιαστών εκπομπών και συγκεκριμένης εφημερίδος, ώστε αυτή η παράνομη συμπεριφορά να σταματήσει εντελώς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close