Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάω αν μου λείπει ή όχι ένα παιδί»

H Μαρία Μπεκατώρου δεν μασάει τα λόγια της. Πάντα στις συνεντεύξεις της μιλάει με ειλικρίνεια τόσο για τα προσωπικά της θέματα όσο και για την επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια του ANT1 συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Still Standing, ενώ παραμένει full in love με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό TVmania και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μιλάει για τη σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ, για την ενόχλησή της όταν την ρωτάνε συνεχώς για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάω αν μου λείπει ή όχι ένα παιδί»

Δείτε ακόμα :Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνάντησε για πρώτη φορά τον γιο του ένα χρόνο μετά το ατύχημα και ράγισαν καρδιές

Τι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία σου;

Νομίζω ότι είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σου λείπει ένα παιδάκι;

Πλέον, δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση.

Δείτε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Η Σπάνια Πάθηση από την οποία Πάσχει! Πως το Αντιμετωπίζει η ίδια…

Τι σε θυμώνει περισσότερο όταν σε ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα;

Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι «σκαλίζουν» συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.

Ποια είναι η σχέση σας με την Υβόννη;

Η σχέση μου με την Υβόννη έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, είμαστε όλοι μια οικογένεια. Στον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο ήταν σαν να πάντρευα τα αδέρφια μου. Πάνω-κάτω γνώριζα τι διαστάσεις θα πάρει ο γάμος τους, αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τίποτα. Ζούσα τη στιγμή που θεωρούσα τόσο ιερή, γιατί ήταν τόσο ευτυχισμένοι και οι δύο. Μόνο και μόνο που έβλεπα την Υβόννη να λάμπει, ήμουνα και εγώ ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμα:«Χάσε 5 κιλά σε 2 εβδομάδες» με αυτή την δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη!

Από πότε ξεκίνησε η φιλία σας;

Δεν γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, αλλά είναι σαν να την ξέρω από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Είμαστε φίλες από το 2014. Η γνωριμία μας έγινε στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Μοιράζεστε πράγματα μεταξύ εσάς;

Εννοείται. Λέμε τα πάντα. Αντιλαμβάνεται τι θέλει να πει η μία στην άλλη, με ένα και μόνο βλέμμα.

Πηγή: tlife
Close