Μαρουσάκης – Καιρός : Πολική κατεβασιά έρχεται την άλλη εβδομάδα

Μαρουσάκης – Καιρός : Πολική κατεβασιά έρχεται την άλλη εβδομάδα

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει για πολική κατεβασιά την επόμενη εβδομάδα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε την δική του πρόβλεψη για τον καιρό μέσα από μια δημοσίευση που ανάρτησε στο facebook. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πολική κατεβασιά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-02-2025. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κυρίως ασθενείς θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Καιρός : Έρχονται χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Καιρός Τσικνοπέμπτη 2025 σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό

Καιρός : Δεν θα σταματήσει η βαρυχειμωνιά – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει έως τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωϊνές και βραδινές ώρες.

Καιρός : Βροχές ,ομίχλη και άνοδος της θερμοκρασίας τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα

Το παγκόσμιο προγνωστικό μας σύστημα “ΗΡΑΚΛΗΣ”, φέρνει άλλη μια πολική κατεβασιά την άλλη εβδομάδα. Να δούμε κατά πόσο θα επιμείνει σε αυτή του την τάση και τις επόμενες ημέρες.