Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

Ο λόγος για την Έλενα και Ιφιγένεια Πιερίδου, που εμφανίζονται στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha!

Από τον πρώτο κύκλο του «Τατουάζ» η Έλενα, που υποδύεται την Ελένη, τη γυναίκα του δολοφόνου, Ορφέα κέρδισε με το υποκριτικό ταλέντο της το κοινό.

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η νέα προσθήκη στο καστ του Τατουάζ με την Ιφιγένεια, αδερφή της Έλενας, που υποδύεται την αστυνομικό και στενή συνεργάτιδα της «Τατιάνας».

Η Έλενα και η Ιφιγένεια έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και είναι δύο αγαπημένες αδερφές! Η Ιφιγένεια εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική, ασχολείται και με το μόντελινγκ, ενώ η Έλενα εκτός από ηθοποιός, ασχολείται και με το τραγούδι.

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ Β’ κύκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 149-150, 151-152, 153-154
Η Ιφιγένεια είπε για τη συνεργασία με την αδερφή της στο τατουάζ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μαζί γυρίσματα, οπότε δεν τη βλέπω συχνά εν ώρα εργασίας. Το ωραίο είναι που έχουμε κοινά πράγματα να συζητήσουμε, που μπορεί να συμβουλευτεί η μια την άλλη και το ότι υπάρχει κατανόηση».
Υπάρχει ανταγωνισμός ανά μεταξύ τους; Η Ιφιγένεια είχε πει στο περιοδικό Down Town της Κύπρου: «Καθόλου. Είμαστε δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες – η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα και ταυτότητα»!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις κούκλες αδερφές που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ και βίντεο από την Ιφιγένεια και την Έλενα Πιερίδου!

Δείτε επίσης: Πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» εισβάλλει στο «Τατουάζ» και φέρνει τα πάνω-κάτω!

Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid) Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

Πηγή: mothersblog.gr
Close