Μεγάλες καταστροφές στην Εύβοια: Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ποτάμι.(Video)

Δήμαρχος Μαντουδίου: Όλη η περιοχή είναι ένα ποτάμι.

Τεράστιες ζημιές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Αθηνά στην Βόρεια Εύβοια, όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, η κατάσταση είναι δραματική και η περιοχή έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Μεγάλες καταστροφές στην Εύβοια: Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ποτάμι.(Video)

Δήμαρχος Μαντουδίου: «Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο»

«Μετά την καταστροφική φωτιά, ήρθε η καταστροφική πλημμύρα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, παραλία Αγίας Άννας, παραλία Αχλαδίου, έχουν καταστραφεί.

 

 

Τα ποτάμια μπήκαν μέσα στα σπίτια. Η παραλία Αχλαδίου έχει μετατραπεί σε απέραντο ποτάμι. Έχουν κοπεί οι συνδέσεις σε όλα τα χωριά. Η κατάσταση είναι δραματική. Μέσα στο χωριό έχει φύγει ένα βουνό ολόκληρο. Έχουμε εκατοντάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια», είπε ο δήμαρχος Μαντουδίου και συνέχισε:

Δείτε ακόμη Φρίκη στον Βόλο: Είχαν δεμένο με αλυσίδα τον γιο τους

«Προσπαθούμε να δούμε εάν οι άνθρωποι είναι καλά. Είναι τρομερή η κατάσταση, δεν την έχουν ξαναδεί τα μάτια μου τέτοια κατάσταση, ούτε με τη φωτιά είχαμε δει τέτοιο τραγικό γεγονός.

Όλη η περιοχή έγινε ένα ποτάμι. Έριξε από τις 12 το βράδυ έως τις 2:30, δεν έχει μείνει τίποτα. Αγία Άννα, Αχλάδι και Κοτσικιά, έχουν προβλήματα. Δεν έχει κανένας κοιμηθεί. Με μηχανήματα έργου βγάζουμε τον κόσμο από τα σπίτια τους».

«Η πυροσβεστική όλη τη νύχτα προσπαθεί να μην έχουμε θύματα, οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Ποτάμια που ήταν σχεδόν ρυάκια, έχουν γίνει σχεδόν 10 μέτρα», συνέχισε ο κ. Τσαπουρνιώτης. Σημειώνεται πως αντίστοιχα προβλήματα καταγράφηκαν στην περιοχή και χθες, 10 Οκτωβρίου.

Close