Μεγάλη Προσοχή! Προληπτική ανάκληση καφέ γνωστής εταιρείας

Η illycaffè S.p.A., ηγέτης στον κλάδο υψηλής ποιότητας καφέ, ανακαλεί τις συσκευασίες 250gr καφέ σε σπυρί με ημερομηνία λήξης από 10/2019 έως 02/2020 από τις οποίες λείπουν οι βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης από το κάτω μέρος.

Παρακαλείστε να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ τις συσκευασίες και να μεριμνήσετε για την άμεση επιστροφή τους.

Ενδέχεται να υπάρχουν μερικές συσκευασίες από τη συγκεκριμένη παρτίδα που δεν συμμορφώνονται με τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής εξαιτίας ακατάλληλης μη-αυτοματοποιημένης τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας, προκαλώντας ξαφνική αποκόλληση του εσωτερικού μεταλλικού καλύμματος από το δοχείο τη στιγμή του ανοίγματος.

Οι εν λόγω συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος και μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.
Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο καφές εντός των μη-συμμορφούμενων συσκευασιών παραμένει ο ίδιος καφές κορυφαίας ποιότητας illy, και το πρόβλημα αφορά μόνο τη συσκευασία εξηγεί στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Μεγάλη Προσοχή! Προληπτική ανάκληση καφέ γνωστής εταιρείας

Αυτές είναι οι συσκευασίες ILLY 250γρ. που ενδεχομένως να μην είναι συμμορφούμενες, από παρτίδες με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10/2019 ως 02/2020 και χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος:

Μεγάλη Προσοχή! Προληπτική ανάκληση καφέ γνωστής εταιρείας

Καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν ή τα προϊόντα που αναφέρονται στη περιγραφή παραπάνω, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης καταναλωτών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την ανάκληση, καλέστε στις τηλεφωνικές μας γραμμές 213-090-5565 και 6972707625 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Πηγή: infokids.gr
Close