Μεγάλη ψυχική δύναμη: H Shannen Doherty «ανέβασε» φωτογραφία της μέσα από την αίθουσα που κάνει χημειοθεραπείες

Τη Shannen Doherty την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Η « Μπρέντα», η δίδυμη αδερφή του «Μπράντον», μας προκαλούσε ανάμεικτα συναισθήματα. Είχε είτε φίλους, είτε εχθρούς. Τους τελευταίους μήνες, όπως έχει η ίδια η ηθοποιός γνωστοποιήσει, δίνει τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο.

«Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες. Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία», είχε αποκαλύψει η Ντόχερτι τον περασμένο Αύγουστο.

Πριν λίγες μέρες, η 45χρονη ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφία της μέσα από τον θάλαμο που κάνει χημειοθεραπείες και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα: «Αυτή είναι η Μάγκι. Οι συναντήσεις μου με τη Μάγκι είναι 5 φορές την εβδομάδα και φαίνεται να διαρκέσουν για πάντα. Έχουμε μια σχέση αγάπης μίσους. Την αγαπώ γιατί είναι μέρος της θεραπείας. Είναι εκπληκτικό το πόσο κοντά έχουμε έρθει με την τεχνολογία. Μια μέρα, η Μάγκι θα αποσυρθεί και η θεραπεία θα πρέπει να βρεθεί. Μέχρι να βρεθεί η θεραπεία θα έχω τη Μάγκι. Αύριο θα τη δω δύο φορές ώστε να προχωρήσει γρηγορότερα η θεραπεία. Καληνύχτα γλυκιά Μάγκι, τα λέμε αύριο».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close