Μέγκαν Μαρκλ: “Υπάρχω, δε ζω” Μόνιμη μετακόμιση του ζευγαριού;

Τι συμβαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ και δεν περνάει καλά στο παλάτι; Δείτε τι δήλωσε η ίδια για την προσωπική της ζωή, τι υποστήριξε ο σύζυγος της πρίγκιπας Harry, και τι δήλωσε το ζευγάρι για μόνιμη εγκατάσταση του στην Αφρική;

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι -εδώ και καιρό- γνωστό πως δεν… περνά ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα “εκτυφλωτικά φώτα” της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την “πνίγουν”, να είναι συνεχή.

Μιλώντας δε τις τελευταίες ώρες στον δημοσιογράφο του ITN News, Tom Bradby, ο οποίος “υπογράφει” ένα ντοκιμαντέρ που θα πσοβληθεί απόψε, Κυριακή 20.10.2019, η Δούκισσα του Σάσεξ είπε:

“Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη…”.

Και η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε: “Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε”. Κατόπιν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει: “Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;” με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά καταφατικά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι Harry – Meghan επιτέθηκε στα ΜΜΕ, για τη δημοσίευση των επιστολών του πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ.

Από… κοντά και ο Χάρι!
Πλέον, υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα! Η ίδια, στα πλάνα του εν λόγω ντοκιμαντέρ, δηλώνει πως “υπάρχει, δεν ζει”! Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, ανάβουν φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Ο Χάρι μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα! “Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις γυρίσαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να έχουμε τη βάση μας, φυσικά θα ήταν. Αλλά με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δε βλέπω πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την διαφορά που θα θέλαμε να κάνουμε. Η υπόλοιπη ζωή μας, όμως, ειδικά η δουλειά της ζωής μας, θα εστιάζει κυρίως στην Αφρική“, τόνισε χαρακτηριστικά…

Close