«Μερομήνια»: Τι καιρό θα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου του 2020

Τι λένε τα μερομήνια για τον μήνα Μάρτιο του 2020; Με τι καιρό θα κάνουμε κούλουμα ,Καθαρά Δευτέρα και 25ή Μαρτίου ; Διαβάστε αναλυτικά

Τα μερομήνια είναι ένα διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού.

Πρόκειται για μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή.

Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Δηλαδή, η πρώτη ημέρα μας δείχνει τι καιρό θα κάνει τον ερχόμενο Αύγουστο, η δεύτερη για τον Σεπτέμβριο, η τρίτη για τον Οκτώβριο, κ.ο.κ.

Τι καιρό θα έχουμε τον Μάρτιο;

Θα έχουμε λιακάδα την Καθαρά Δευτέρα;

Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου;

τα δόντια του  θα μας δείξει ο καιρός το τριήμερο της Αποκριάς, καθώς προβλέπεται κακοκαιρία για την επόμενη Κυριακή της Αποκριάς και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ειδικότερα, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά δείχνει η μακροπρόθεσμη τάση για το επόμενο Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα.

«Μερομήνια»: Τι καιρό θα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου του 2020

Ακολουθεί ο προγνωστικός χάρτης με την κίνηση των αερίων μαζών, που φέρνει και πτώση θερμοκρασίας το  Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα.

«Μερομήνια»: Τι καιρό θα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου του 2020

Την 25 Μαρτίου σε κάποιες περιοχές θα έχουμε βροχές καθώς σύμφωνα με τα μερομήνια,  25 Μαρτίου με 31, ο καιρός θα είναι βροχερός  βροχερός  και θα επικρατούν,  ισχυροί άνεμοι. Δείτε τα μερομήνια για όλους τους μήνες με ένα κλικ εδώ

Close